Értékesítési Iroda:

Lehel Park Kft.
1134 Budapest, Angyalföldi út 5.
Mobil:+36-30-6365-307
Tel.: +36-1-782-3152
Email: info@angyaltarsashazak.hu

Értékesítéssel kapcsolatos információk:

A lakás kiválasztását követően, de még a szerződéskötést megelőzően regisztrációra van szükség a beruházó értékesítési irodájában. LEHEL PARK Kft. 1134 Bp. Angyalföldi út 5. Fszt.
A személyes adatok felvétele után 500.000.- Ft foglalóval tudjuk a lakást tartani a szerződéskötésig, amelyet készpénzben kérünk megfizetni számla ellenében.
A foglaló a vételár része.

Fizetési ütemezés:

  • A teljes vételár 30%-a szerződéskor (amelyből 10% foglaló)
  • A teljes vételár 30%-a a földmunkák elvégzése-, a geotermikus talajszondák telepítése- és a vasbetonszerkezet építési folyamatában a harmadik emelet feletti födém elkészültét követően, várhatóan március hónapban
  • A teljes vételár 30%-a a földszinti-, első-, második-, harmadik-, negyedik emeleti külső-belső falak elkészültével, a tető-szerkezet megépítésével kapcsolatos munkák-, a villamossági és a gépészeti alapszerelések-, valamint a külső nyílászárók beépítésének  befejezésével egyidejűleg, várhatóan szeptember hónapban
  • A teljes vételár 10%-a a műszaki átadáskor

Költségek:
Az adásvételi szerződés költségei a vevőt terhelik. Ennek díja mindössze 100.000.- Ft+Áfa, amely független az egy szerződésben lévő albetétek számától.
Földhivatali bejegyzési díjak 6.600.- Ft (albetétenként) a szerződés beadásakor és a majd a teljes vételár megfizetését követően a beruházó tulajdonjogának a lemondáskor.

ELMŰ elektromos áram bővítés 1x16A 57.600,- Ft+áfa (jelenleg)

Ezen felül az adásvételi szerződéssel kapcsolatosan más költségek nincsenek.

Szerződés módosítás díja – ha már elkészült és az ügyvéd által is ellenjegyzett- megállapodás kérdése, de alap esetben 70.000,- Ft+áfa.

Az adásvételi szerződésben és az alapító okiratban a kerekített lakás nettó négyzetméterek kerülnek megjelölésre.

A lakások belső átalakítására korlátozott mértékben és ideig az építésvezető kolléga segítségével közösen van lehetőség, aki a műszaki kérdésekben szívesen áll rendelkezésre.