Bemutatkozás

Az Angyal társasházak harmadik üteme – az Angyal-ház III. – Budapest XIII. kerületében a Huba u. 14. cím alatt – a Huba utca 14.- és a Kassák Lajos utca 51. cím alatti saroktelken – jelenleg épülő projektünk. A társasház két szárnyból áll majd, a Huba utcai épülettraktust és a Kassák Lajos utcai épületrészt függőleges közlekedő blokk köti össze. 22 db lakást és 1 db irodát tartalmazó, pince- + földszint + 4. emelet szintszámú lakóépületet építünk, a Huba utcai épületrész földszintjén kap helyet egy iroda funkciójú rendeltetési egység, valamint a kiszolgáló helyiségek, míg a Kassák Lajos utcai traktus pince- és földszintjén teremgarázs és tárolók találhatók majd. A társasház első emeletén 7 db lakás, a második és harmadik emeleten 6 db lakás, a negyedik emeleten pedig 3 db lakás készül. Az épület várható átadása 2019. április.

Az Angyal-ház III. az előző két-, szomszédos telkeken felépült és nagy sikerű projektjeink – Angyal-ház I. és  Angyal-ház II. – méltó folytatása. A lakások alaprajzait tekintve komfortos elrendezésű, kialakítású, a mindennapok kényelmét szolgáló ingatlanokat alakítottunk ki. A lakásméretek között mindenki megtalálja a maga számára megfelelő otthont.

Az épület energia felhasználását tekintve nagyon energiatakarékos, hiszen megújuló energia felhasználásával fűtjük és hűtjük az épületet.  Az alacsony energiafogyasztást modern építőanyagok és a három rétegű külső nyílászárókkal mellett a GEOTERMIKUS fűtés rendszerrel érjük el! E rendszer lényege, hogy a Föld hőjét használjuk fel fűtésre és hűtésre. Ennek a modern technológiának köszönhetően az épületben gáz felhasználás nem lesz, így a megtakarítás kb. harmadára csökken! Azon kívül, hogy ennek köszönhetően hosszú éveken keresztül az épület rendkívül értékálló, biztonságos befektetés lesz, a környezetünk megóvásáért is tettünk.

A beruházást, a kivitelezést és az értékesítést is családi vállalkozásunk a LEHEL PARK Kft. végzi. Stabil hátterű és tapasztalt fejlesztőtől-, segítőkész értékesítés mellett, kedvező fizetési ütemezéssel vásárolhatja meg prémium anyagfelhasználással épülő-, csendes és nyugalmas-, ugyanakkor a nyüzsgő belvárostól karnyújtásnyira lévő otthonát!

Építési időtartam:
Az építkezés elkezdődött
a várható átadás 2019. április
Tömegközlekedést tekintve is kiváló elhelyezkedés:

Metró – M3; Troli – 75,79; Árpád-hídnál Volánbusz-pályaudvar, 1-es villamos

A belváros nagyon közel van:
Westend bevásárlóközpont
Lehel piac
Számos szórakozási lehetőség, éttermek, mozi, színház
Oktatás:
Több bölcsőde, óvoda, iskola gyalogosan elérhető valamint a Budapesti Honvéd SE sporttelepe a telek szomszédságában található, ahol egy kis kocogásra is van lehetőség az atlétikai pályán.
Számos adminisztratív, szociális intézmény is található a közelben , mindössze néhány percre:
Magyar Államkincstár, Nyugdíjfolyósító Igazgatóság, BRFK, Honvéd Kórház, MÁV Kórház, ELMŰ, Vízművek, NAV Központ, Bankok
Szabadidős lehetőségek:
Városliget (Állatkert, Holnemvolt Park, Fővárosi Nagycirkusz, Múzeumok, Műjégpálya)
Margit-sziget, Dagály-fürdő